Onze blauwdruk

Het vraagt moed om te groeien en te worden
wie je diep van binnen bent.
– E.E. Cummings 1894- 1962

Onze blauwdruk

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.
– E.E. Cummings 1894- 1962

Loes Degreef

Ik ken het zo goed. Het leven naar de verwachtingen van anderen. Het alles perfect proberen te doen. Het continue gevoel dat er iets essentieels mist. Toen ik 9 jaar geleden ziek werd en letterlijk geconfronteerd werd met de dood, voelde ik dat het tijd was hierin te veranderen. Er volgde een reis naar binnen, de weg van ont- wikkelen, het afpellen van mijn beschermingsmechanismes. Pijnlijk en tegelijkertijd zo krachtig. Het gaf me vertrouwen als ik mijn eigen gevoel, mijn eigen kompas, durfde te volgen. En ik merkte dat het leven daardoor meer ging stromen, meer vervulling bracht dan voorheen.

Overgave, vertrouwen en alles aangaan is nu wat past en klopt. Het voelt voor mij als echt leven. Ook al is het spannend. Spannend als ik voor een nieuwe groep sta, als ik laat weten wat spiritualiteit voor mij betekent, als ik laat weten dat ik andere keuzes maak dan misschien verwacht. ‘Zonder schuring geen glans’. Naast mijn grote passie voor yoga, zwem ik (in open water), wandel ik veel en geniet van het samen zijn met mijn man en kinderen. Als het spirituele en aardse in balans zijn, klopt het voor mij en voel ik de magie van het leven. Dan krijgt alles meer kleur. Kleuren die samen komen in INDIGO.

Professionele achtergrond
Jurist. Werkzaam geweest in HR, Sales, Marketing en Management binnen FMCG Corporates en HR- adviesbureaus. Sinds 2015 werkzaam als zelfstandig ondernemer met Laluz en trainer bij de Baak. Sinds 2021 gestart met INDIGO.

Specialismen: energetisch waarnemen (readings), coaching, critical alignment yoga/ therapie, systemisch werken, trainingen op gebied van leiderschap en talent. 

LinkedIn